Kuidas tüsedus meile ligi hiilib

On täiesti selge, et kui me oleme söömisel ületanud mõõdukusepiire, saame me ka aru, miks kaaluosuti ülespoole liigub. Kuid enamus meist ei kannata ju õgimise all. Me järgmine oma igapäevastes söömisharjumustes mõõdukust, kuid hakkame ikkagi äkitselt tüsenema.

Me ei tea, mida teha, kuna me ei ole oma elus midagi muutnud ning me ei suuda mõista, mis meiega toimub.

Ja me kiirustame arsti juurde, sest oleme otsustanud, et meie kilpnäärmega on midagi korrast ära. Aga arst selgitab meile, et me hakkame lihtsalt vananema ja meie metabolism on aeglustumas. Teil soovitatakse hakata tegelema spordiga või suurendada mingil muul moel oma füüsilist aktiivsust, ning seda eesmärgiga turgutada oma ainevahetust. Võimalik, et arst soovitab ka vähendada toidukoguseid ja kõrge energeetilise sisaldusega toiduainete tarbimist. Ilmselt annab ta Teile ka toiduainete loetelu, mida tuleks oma toidusedelis eelistada.

Kuid mida peavad tegema need, kes on juba kogunud oma kehale liigsed ja ohtlikud
10-20 kilogrammi, kuid tahtejõudu harjumuspärastest maiustustest loobumiseks napib?

Nagu ütles naljatades inimloomuse ja kehakaalu probleemidega tegelev ameerika asjatundja Herberg Shelton: “Teie raudne iseloom on aeg-ajalt olulisem kui Teie toidus sisalduv raud”. Kiiresti tuleb muuta oma harjumusi töötada välja oma kaalu langetamiseks sobiv režiim. On väga tähtis, et ülekaalu küsimuste lahendamisel tehtaks koostööd spetsialistidega. Sest üksi on ennast väga raske häälestada teatud kindlale skeemile ning selleks ongi vajalik asjatundja poolne pidev järelvalve.

Albina Mel’i võib nimetada salenemisasjatundjaks. 29 tegutsemisaasta jooksul on ta aidanud sadadel inimestel kogeda ühte kõige meeldivamatest tunnetest ehk kergustunnet oma kehas! Albina Mel aitab muuta tegelikuks peaaegu iga naise unistuse salenemisest ja saledaks jäämisest!

Kasutades energeetilise mõjutamise meetodeid ja mõningaid maagilisi võtteid vähendab Albina Teie söögiisu ja vallandab rasvade lõhustumisprotsessi. Olles hariduselt bioloog koostab ta kasuliku toitumise süsteemi ja joogal põhineval toniseeriva asanade programmi.