Raadiosaated

Raadio 4, saade "Silmaring" № 5. Kordussaate kuulamiseks (vene keeles), vajuta siia.

Raadio 4, saade "Silmaring" № 4. Kordussaate kuulamiseks (vene keeles), vajuta siia.

Raadio 4, saade "Silmaring" № 3. Kordussaate kuulamiseks (vene keeles), vajuta siia.

Selles saates tuleb juttu vajadusest õppida andestama ning jätta hüvasti negatiivsete mälestustega. See tundub lihtne aga kui pole oskusi või vähemalt valmidust seda teha, siis see võib osutuda väga raskeks. Ja siiski soov on peamine. Sellest räägibki Albina Mel tuues näiteid oma elust ning tervendamise praktikast. Saatejuht — Inga Palmiste.

Raadio 4, saade "Silmaring" № 2. Kordussaate kuulamiseks (vene keeles), vajuta siia.

Selles saates tuleb juttu positiivse mõtlemise tähtsusest. Saate külaline Albina Mel peab positiivset meelestatust tervisliku eluviisi üheks võtme faktoriks.
Kas on võimalik teha nii, et mälestused ei tekitaks meid hävitavaid negatiivseid emotsioone? Kuidas muuta oma suhtumist mineviku negatiivsetesse sündmustesse? Tuleb välja, et kõik on meie kätes. Vaja vaid välja töötada oma käitumises ja mõtetes uued harjumused. Albina jagab mõned nipid selle kohta. Kõige lihtsam aga alustada naeratusest.  Saatejuht - Inga Palmiste.

Raadio 4, saade "Silmaring" № 1. Kordussaate kuulamiseks (vene keeles), vajuta siia.

Albina Mel räägib tervisliku eluviisi põhimõtetest, mis on enda peal järgi proovitud. Lõõgastumine, füüsilised harjutused, õige hingamine, tasakaalustatud toitumine, positiivne mõtlemine. Tunduvad lihtsad ja kõigile tuttavad asjad, aga mitte igaüks oskab neid oma elus  kasutada. Saatejuht - Inga Palmiste.